Adviseur Klantenservice Bedrijven – Amsterdam

Introductie

Wil jij andere organisaties en bedrijven verder helpen met hun bankvragen? Spreek jij de taal van de ondernemer en heb je kennis van de bankproducten die bij deze groep passen? Reageer dan snel op de vacature van Adviseur Klantenservice Bedrijven.

Organisatie

Bij de Klantenservice vinden we het vanzelfsprekend dat dagelijks bankieren gemakkelijk, efficiënt en foutloos verloopt. Daarnaast bieden wij online toegevoegde waarde door de klant op een persoonlijke manier te ondersteunen op de momenten die ertoe doen. Met proactief advies, en door ons netwerk en onze kennis op een innovatieve manier online te ontsluiten, gaan wij verder dan de gemiddelde grootbank. Zo zetten we net even die stap extra. Als adviseur Klantenservice Bedrijven maak je onderdeel uit van een bankenteam waarvoor je primair staat opgesteld. Je kent het lokale werkgebied van de lokale bank maar je helpt ook klanten van andere banken. Je bent ambassadeur van de lokale bank neemt deel aan netwerken en door de lokale georganiseerde events zodat er hoge betrokkenheid is bij de klant.

Functie

Als Adviseur Klantenservice Bedrijven spreek je de taal van de ondernemer en weet je hoe je verbinding maakt met de verschillende klantgroepen. Je hebt kennis van zakelijke rechtsvormen en structuren van ondernemingen en adviseer je klanten met service- en koopvragen via de virtuele kanalen. Je neemt eigenaarschap voor jouw eigen ontwikkeling in klantbediening en bent mede verantwoordelijk voor het vakinhoudelijk begeleiden van het kennisniveau van jouw minder ervaren collega’s.

Functie eisen

Je stelt de juiste vragen en vraagt waar nodig door, zodat je snel samen met de klant helder hebt welke informatie of ondersteuning precies nodig is. Je hebt brede kennis van de financiële producten en diensten en jij schakelt andere collega’s met specialistische kennis in, waar je er zelf niet uit komt. Na afloop van het klantencontact ga je na of dit naar volle tevredenheid is verlopen. Je vraagt actief om feedback om je te kunnen blijven ontwikkelen en komt zelf met verbetervoorstellen. Daarnaast ben je in staat om leads te genereren.

 

• Mbo werk- en denkniveau en drie tot vijf jaar relevante ervaring
• Brede kennis van de producten en diensten voor klanten in Bedrijven
• In het bezit van WFT Basis en WFT Schade Zakelijk

 

Daarnaast ben je gericht op klanten. Jij wilt hen op de best mogelijke manier helpen en ben je in staat hen in de Engelse taal te bedienen. Verder ben je proactief en denk je in oplossingen.

 

Aanbod

• Een afwisselende, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
• Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
• De hoogte van je salaris hangt af van je opleiding, kennis en ervaring


 

De Detacheerders detacheert goed opgeleide talenten binnen een groot aantal vakgebieden. Zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven en in elke regio. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en bij ons zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Een periodecontract, een vast dienstverband, een starterstraject of een project gebonden contract behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Arjan van der Kooij 06-24634313

Sollicitatie

Arjan van der Kooij 06-24634313 / arjan@dedetacheerders.nl

Labels:, ,