Docent AVO VSO – Regio ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Voor een school voor voortgezet speciaal onderwijs zijn wij op zoek naar een Docent AVO. Ben jij part- of fulltime beschikbaar dan hebben wij een leuke baan voor je! 

Organisatie

Deze school verzorgt voortgezet speciaal onderwijs op VMBO-niveau. Het biedt jongeren van twaalf tot en met twintig jaar met gedrags-, psychische en/of psychiatrische problemen passend en individueel voortgezet speciaal onderwijs in een veilige en prettige schoolomgeving, zodat ze een geschikte plek in de maatschappij kunnen verwerven.

Functie

Je geeft les binnen de afdelingen VMBO basis en kader onder- en bovenbouw. Je geeft algemeen vormende vakken zoals bijv. rekenen, Nederlands, aardrijkskunde, geschiedenis e.d.

Functie eisen

  • Tweedegraads bevoegdheid of een PABO diploma
  • Ervaring en affiniteit met deze specifieke doelgroep
  • Ervaring met zelfstandig lesgeven binnen VMBO
  • Goede communicatieve en pedagogische vaardigheden

Aanbod

Je inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring (over jouw inschaling kan onderhandeld worden). Overige arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar. 

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,