Docent Geschiedenis – Regio Zoetermeer

Introductie

Voor een school voor Mavo, Havo en VWO zijn wij dringend op zoek naar een docent geschiedenis voor 0.2 – 0.4 FTE ter vervanging. Ben jij beschikbaar of kun je dit combineren met je huidige werkzaamheden dan horen wij heel graag van je!

Organisatie

55 medewerkers die onderwijs verzorgen voor 550 leerlingen. Leerlingen kunnen naast een mavo- ook een havo-diploma halen. Voor vwo stromen de leerlingen na de brugklas door naar een andere lokatie. Naast het reguliere programma volgen leerlingen drie jaar Tien+: een keuzeprogramma met meer dan tien uitdagende, praktische activiteiten, daarnaast is er de keuze uit de extra mogelijkheden: Engels PLUS, Sport PLUS, Science PLUS en Business-PLUS. Zo wordt het beste in leerlingen naar boven gehaald! 

Functie

fte 0,2 – 0,4. (8-12 lesuren) tot de zomervakantie.

Functie eisen

  • Eerstegraads bevoegdheid of in opleiding
  • Beschikbaar na de kerstvakantie of eerder
  • Ervaring binnen Havo en met examenklassen
  • Goede pedagogische en didactische vaardigheden

Aanbod

Wij bieden jouw een goed salaris conform de CAO Onderwijs OOP en tevens kunnen wij zorgen voor een opleiding op korte termijn. Overige voorwaarden zijn bespreekbaar. 

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,