Speciaal voor docenten en leerkrachten

Wij garanderen een baan waar jij gelukkig van wordt!

Ben je gepassioneerd over werken in het onderwijs, maar twijfel je of je nu op de juiste plek zit? Of wil je graag het aantal uren dat je werkt, uitbreiden? Dan is het de hoogste tijd dat wij een baan voor je zoeken waar jij gelukkig van wordt.

Wij zijn dé Detacheerders in het onderwijs en helpen gepassioneerde docenten en leerkrachten bij het vinden van die leuke nieuwe uitdaging. Zowel aan het begin als tijdens het schooljaar. Wij garanderen een functie die bij je past in een frisse en inspirerende werkomgeving, minder werkdruk en een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Een passende functie in een inspirerende werkomgeving, minder werkdruk en een beter salaris.”

Onze persoonlijke aanpak maakt ons uniek. Wij willen precies weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Zo kunnen we voor jou op zoek naar de perfecte baan. Wij werken ruim 15 jaar nauw samen met diverse onderwijsinstellingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, mbo en hbo. Wij kennen de onderwijsinstellingen door en door en weten precies wat ze jou kunnen bieden.

“Wij willen precies weten wat jij belangrijk vindt in je werk.” 

Benieuwd naar je mogelijkheden? Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in. Wij nemen graag contact met je op om je wensen te bespreken en de mogelijkheden te verkennen.