Verpleegkundige – kleinschalig wonen – Amsterdam West

Introductie

Het is een kleine locatie met een kleine groep bewoners en collega’s. Er is een betrokken en open sfeer en je kan echt op elkaar vertrouwen. 

Organisatie

Voor ouderen is het belangrijk om zelfstandig te blijven wonen. Ze willen zich niet altijd overgeven aan de gemakken van een groepswoning. De ouderen wonen hier in een modern complex met alle gemakken van dien.
Er zijn vier groepswoningen met elk zes bewoners. Twee van de vier groepswoningen zijn speciaal voor mensen met dezelfde cultuur achtergrond. Dit is erg prettig wonen voor hun, omdat er rekening wordt gehouden met hun dagelijkse behoeften.
In een groepswoning hebben de bewoners allemaal hun eigen appartement en badkamer. Dit is erg prettig voor hun privacy. De ouderen zijn erg blij met het huis vanwege het kleinschalige, de knusheid en liefde van de medewerkers. Er is 24-uurszorg voor de ouderen. Binnen het huis zijn er verschillende activiteiten zoals gymnastiek, bloemschikken en kaarten. Er is een ongedwongen sfeer met veel warmte!

De teams zijn klein en betrokken. Door de kleinschalige woonkamers, kleine hoeveelheid bewoners en kleine teams kent iedereen elkaar goed. Samen met de ouderen drink je een kopje thee om de dag en hun wensen te bespreken. Het eten is belangrijk voor de bewoners, daarom maakt je met het team een eetschema voor de hele week. Het eten wordt gekookt in de huiskamers. Het is belangrijk dat de ouderen zelfredzaam blijven, dus ze helpen in het huishouden of bij het koken.

Functie

Als Verpleegkundige heb je veel verantwoordelijkheid voor de bewoners. Je bent goed in de banden opbouwen en onderhouden. Door het nauwe contact met de bewoners weet jij exact te achterhalen welke zorg ze nodig hebben. Je luistert naar hun individuele wensen en zoekt naar oplossingen om veel mogelijk te maken. Je denkt creatief en bent ondernemend. Je hebt een goede band met de kwaliteitsverpleegkundige om de kwaliteit te waarborgen. Door jouw duidelijke communicatie weet je ook goed de wensen en behoefte van de bewoners over te brengen aan de teamcoach, artsen, familieleden en mantelzorgers. Je bent verantwoordelijk voor de verpleegtechnische handelingen en geeft sturing bij complexe taken. Je neemt leerlingen, stagiaires en nieuwe collega’s graag op sleeptouw om hun thuis te laten voelen en wegwijs te maken. Je kan goed luisteren, observeren en communiceren. Je hebt een open persoonlijkheid en vindt het leuk om iets nieuws te proberen.
Je hebt het mbo-verpleegkunde of A-verpleegkunde diploma. Je bent ook in de avonden en in de weekenden beschikbaar om je team te ondersteunen. Uiteraard heb je ook een geldige big-registratie!

Aanbod

  • Je salaris is bespreekbaar en we doen altijd ons best om je net even iets hoger in te schalen.
  • Je ontvangt reiskostenvergoeding en goede arbeidsvoorwaarden.
  • Je komt in een moderne en nieuwe werkomgeving met een klein en hecht team.
  • Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden.
  • De organisatie wil graag in je investeren voor een langere en vaste periode!

Inlichtingen

Wil je meer informatie? Bel of mail me gerust.

Vivianne Janson
+31 (0)6 3077 9687
vivianne@dedetacheerders.nl

Sollicitatie

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. 

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij willen weten wat jij belangrijk vindt en waar jij gelukkig van wordt in je werk. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Labels:, , ,