Verpleegkundige voor kwaliteit (verpleeghuis/intramuraal) – Amsterdam

Introductie

Voor deze vacature ben ik op zoek naar iemand die graag in vast dienstverband wil werken. 
Sommige vacatures zijn lastig te beschrijven in woorden, omdat je de sfeer moet proeven en de omgeving moet zien!
Bij binnenkomst voel je de warmte en lopen de bewoners lachend om me heen. Je ziet dat de banden hecht zijn tussen de bewoners en medewerkers en er onderlinge waardering is voor elkaar.

Organisatie

Ik ben op zoek naar een verpleegkundige die dol is op ouderen!

Het gaat om een vacature in een modern en informeel huis. Rondom het huis zijn verschillende winkeltjes en buurtbewoners zijn betrokken bij het huis. Er worden kaartspellen gespeeld en veel gelachen. Er wonen verschillende mensen, met verschillende leefstijlen en achtergronden. Er zijn 12 groepswoningen met 6 bewoners per woning. Je kan hierbij denken aan kleinschalig wonen. Daarnaast zijn er 53 grote driekamerappartementen, ook voor echtparen en er zijn 30 seniorenwoningen. De groepswoningen zijn voor ouderen met dementie of somatische klachten. De woningen zijn ingericht zoals de bewoners zelf willen. Ze hebben zelf de vrijheid en kunnen hier goed met familie en vrienden vertoeven.

De 12 groepswoningen hebben elk hun eigen team. Hierdoor is er een betrokken sfeer en weet je goed wat je aan elkaar hebt. De teams zijn zelf organiserend en er staat alleen een manager boven het team.

Bij een rondleiding kom ik in een van de huiskamers waar iedereen samen een kop koffie aan het drinken is. Het is een ruime huiskamer met een grote eettafel, open keuken en een televisie hoekje.
Een van de bewoners was jarig en haar dochter heeft Surinaamse hapjes gemaakt. Een medewerker (verzorgende IG) zit bij de bewoners, ze hebben een gezellig praatje met elkaar. De VIG’er spreekt over haar band met de ouderen, dat ze net als haar eigen ouders voelen. Een oudere vrouw (bewoner) begint te lachen en bevestigd haar reactie. Dit team is op zoek naar iemand met oprechte interesse en aandacht voor de ouderen. Het informele praatje over de dag, het verleden of de toekomst is erg belangrijk.

Functie

Als kwaliteitsverpleegkundige ben je onderdeel van een team van circa 10 collega’s. Het is een zelf organiserend team waarin jij als kwaliteitsverpleegkundige de kwaliteit weet te waarborgen. Het is een verantwoordelijke functie. Je hebt veel kennis die je graag wil delen met het team. Dit doe je op een inspirerende en coachende manier. Je zal audits doen op andere locaties of afdelingen om intern te kijken hoe je jouw team het beste team kan maken! Je houdt controle op de zorgdossiers en geeft de nodige tips aan collega’s. Je hebt een ondersteunende en coachende functie. Je hebt onderling veel overleg met de andere kwaliteitsverpleegkundigen binnen het huis. Voor deze functie is het belangrijk dat je sociaalvaardig bent en goed kan levelen met verschillende niveaus. Je hebt een hele grote liefde voor de zorg en ouderen. Het is belangrijk dat je er bent voor de bewoners.

Functie eisen

 • Het mbo verpleegkundige diploma.
 • Je hebt kennis van de zorg en wil dit graag delen.
 • Je bent bevoegd en bekwaam.
 • Je bent 2 weekenden in de maand beschikbaar.
 • Je hebt veel pit en zin om je handen uit je zakken te steken.
 • Je neemt graag je verantwoordelijkheid.
 • Je hebt een hele grote liefde voor de zorg (en met voorkeur voor de ouderen).

Aanbod

 • Je salaris is bespreekbaar. We houden rekening met je huidige salaris en zorgen er graag voor dat je omhoog zal gaan op de treden.
 • Je ontvangt reiskosten en goede arbeidsvoorwaarden.
 • Je komt te werken in een team die met open armen op je staat te wachten!
 • Je hebt zelf de vrijheid voor het aantal uren dat je wil werken.
 • De organisatie wil graag investeren voor langere en vaste periode.
 • Wanneer je de ambitie hebt om verder te leren, dan is dit mogelijk!

Inlichtingen

De naam van de organisatie licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek.
Zou je graag meer willen weten? Neem dan direct contact met mij op, dan kan ik mijn enthousiasme met jou delen!

Vivianne Janson
06-30779687
vivianne@dedetacheerders.nl

Sollicitatie

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg.

Wij, dé Detacheerders vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. 

Labels:, , ,