Wijkverpleegkundige – Swifterbant

Introductie

Ben je als wijkverpleegkundige meer op zoek naar kantoorwerkzaamheden en wil je graag een coördinerende verantwoordelijke rol hebben? Lees dan verder. Ik ben namelijk op zoek naar een ondernemende verpleegkundige. Je zal indicaties stellen en centraal staan voor je collega’s. Ik vertel je dolgraag meer over de vacature!

Organisatie

Deze thuiszorgorganisatie voelt als ‘thuiskomen’. Het is een vernieuwende organisatie met een eigen blik op zorg. Plezier in je werk is het belangrijkste bij deze organisatie. Er wordt aandacht besteed aan een fijne werksfeer, maar ook aan goede werkomstandigheden. Er is een gezamenlijke, gemoedelijke, eerlijke en kleinschalige cultuur. Je krijgt de ruimte om jouw eigen ideeën te delen en mee te helpen in de ontwikkelingen. Het team is enthousiast over hun werkzaamheden, de hardwerkende collega’s en tevreden cliënten.

Wil je jouw talenten graag verder ontwikkelen? De organisatie wil je daar graag in ondersteunen. Door hun scholingsmogelijkheden blijf je altijd actief en up-to-date. Hier krijg je de mogelijkheid om je competenties te versterken.

Functie

Als hbo-verpleegkundige (wijkverpleegkundige) zal je veel op kantoor zijn. Je hebt een belangrijke rol binnen de organisatie. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit kantoorwerkzaamheden. Je bent het middelpunt voor je collega’s en voor de cliënten. Je zal indiceren welke zorg nodig is bij de mensen thuis. Wanneer er een nieuwe zorgvraag binnenkomt of een zorgvraag veranderd, dan is het aan jou om de juiste indicatie te geven. Bij een persoonlijk bezoekje bij de mensen thuis weet jij door de juiste vragen en jouw oplettendheid een goede inschatting te maken welke zorg of begeleiding nodig is. Hieruit maak je een digitaal zorgplan die je collega’s zullen hanteren. Welke zorg heeft de cliënt nodig en hoe gaan jullie het met elkaar in gang zetten? Je werkt zelfstandig en kan overzichtelijke plannen maken voor je collega’s. Je geeft ook voorlichtingen en deelt jouw kennis met collega’s. Je bent een betrokken en nieuwsgierige houding waardoor je weet wat er speelt binnen de wijkteams. Je zorg voor de indicatie voor (op dit moment) één tot vier vaste wijkteams. Er zijn korte lijnen waardoor je snel kan schakelen met collega’s of andere betrokkenen. Je werkt nauw samen met de manager thuiszorg. Je werktijden zijn kantoortijden.

Functie eisen

 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt ervaring met het coachen van collega’s.
 • Je hebt zicht op kwaliteit behouden en verbetering.
 • Je hebt ervaring met indiceren of bent bereid dit te leren.
 • Je hebt het diploma hbo-verpleegkunde niveau 5.
 • Je hebt een BIG-registratie en bent bekwaam.
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die 32 uur per week beschikbaar is.

Aanbod

 • Je salaris is bespreekbaar. We gaan samen kijken om je een paar stapjes omhoog te plaatsen.
 • De reiskosten krijgt je vergoed.
 • Goede arbeidsvoorwaarden met pensioensregeling.
 • De routes rij je in een auto van de zaak.
 • De werkomgeving is prettig met voldoende uitdaging.

Inlichtingen

Vivianne Janson – Gespecialiseerd in de zorg. (06-30779687)

Ik zoek mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Ik help je persoonlijk met de zoektocht naar de perfecte baan. Bij ons is een beter salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Sollicitatie

Heb je interesse of zou je graag op gesprek willen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op! De naam van de organisatie licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek.

Vivianne Janson

06-30779687
vivianne@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,