Open Sollicitatie
Whatsapp

Administratief medewerker, receptie en ICT – Breda

Administratief medewerker, receptie en ICT – Breda

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie binnen het voortgezet onderwijs waarbij je leerlingen en medewerkers helpt met hun ICT-gerelateerde vragen, receptie en administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Deze school is een geweldige plek waar leerlingen niet alleen kunnen leren, maar ook kunnen groeien als individuen. De school biedt niet alleen een uitstekende academische omgeving, maar ook een breed scala aan activiteiten en clubs waar studenten bij betrokken kunnen raken. Wat deze school echt bijzonder maakt, is de sterke gemeenschapszin en het gevoel van verbondenheid dat wordt gedeeld door zowel leerlingen als docenten. Er heerst een cultuur van samenwerking en ondersteuning die ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt en kan gedijen.

Functie

Als Medewerker Service Bureau en ICT Ondersteuning ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, leerlingen en medewerkers aan de receptie en de telefoon. Je biedt ondersteuning bij (kleine) technische problemen, alsmede administratieve taken. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van de dienstverlening. 

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die:

  • Klantgericht is en het leuk vindt om met mensen te werken. Je bent redelijk ICT vaardig en hebt, bij voorkeur, kennis van schoolsystemen zoals Magister en/of SOM. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je zowel mondeling als schriftelijk goed uit de voeten.
  • Per direct beschikbaar is voor 36 uur in de week tot aan de zomervakantie 2023.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected].

Solliciteren

Ontwikkeld door en