Stuur ons een whatsapp

Bel ons direct!

(010) 288 66 04

Casemanager / persoonlijk begeleider met ADL – Rotterdam

Introductie

Wij zijn met spoed op zoek naar een fulltime casemanager die intensieve begeleiding wil geven aan een cliënt inclusief ADL. Deze opdracht start per direct voor een periode van drie weken in Rotterdam.

Organisatie

Deze organisatie is een grote aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. De locatie ligt in het centrum van Rotterdam en er hangt een huiselijke en gezellige sfeer. Er wordt zorg geboden aan (jonge) mensen met dementie die niet langer thuis kunnen wonen.

Functie

Dit is een opdracht voor de PG afdeling. Het betreft een casus van een cliënt met dementie. Op dit moment is het voor het team niet mogelijk om zijn behoefte in te kaart te brengen. Door middel van een korte periode ( 3 weken ) intensieve 1 op 1 begeleiding dient de behoefte van de cliënt inzichtelijk te worden gemaakt. Deze begeleiding bestaat ook uit het verrichten van de ADL. Op deze manier wordt duidelijk welke benadering de cliënt juist wél of niet als fijn ervaart.

Functie-eisen

  • Je hebt een agogische achtergrond
  • Je hebt een diploma SPW4
  • Je hebt ervaring als casemanager
  • Je beschikt over inlevingsvermogen

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijnen, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team Zorg op 010-2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan via onderstaande button!

Stuur deze vacature door:

Labels:, , ,