Open Sollicitatie
Whatsapp

Coördinerend Verpleegkundige met affiniteit voor GGZ – Rotterdam

Coördinerend Verpleegkundige met affiniteit voor GGZ – Rotterdam

Introductie

Voor een bekend verpleeghuis midden in het centrum van Rotterdam zoeken wij een coördinerend verpleegkundige die graag met de doelgroep PG, Somatiek en GGZ wil werken. Lijkt het je leuk om op een kleurrijke locatie midden in de stad werken? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze zorginstelling biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Zij richten zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. De kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Bij deze zorginstelling werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties.

Functie

De teamleden zijn trots op deze werkplek en willen graag een coördinerend verpleegkundigen erbij die hen kan helpen om de kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen en zo de kwaliteit van zorg voor de bewoners/cliënten te waarborgen. Als coördinerend verpleegkundige ben je ook aandachtsvelder.

Als coördinerend verpleegkundige bied je kwalitatief de beste zorg en kun je snel anticiperen op diverse situaties. Jij hebt een hart voor onze bewoners en weet wat de bewoner doormaakt. Jij bent de expert!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde en big-registreerde coördinerend verpleegkundige die graag met onze multiculturele doelgroep willen werken om de dag van de bewoners de moeite waard te maken. Je hebt ervaring en affiniteit met onze doelgroep: PG, Somatiek en GGZ. Wij zoeken een talent in de zorg met ervaring, die met beide voeten in de klei staat en het hoofd niet op hol laat brengen. Met andere woorden: in piektijden de handen uit de mouwen steken, de kwaliteit op peil houden en het verzorgen van een klinische les zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent minimaal voor 28uur per week beschikbaar voor alle diensten.

Aanbod

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (vast contract);

Een werkplek met als kenmerken: gezellige sfeer, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;

Marktconform salaris voor de CAO VVT. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;

Een arbeidsovereenkomst met uren in onderling overleg;

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, fietsplan, collectieve zorgverzekeringen, doorscholing en/of deskundigheidsbevordering;

Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen Doest Zorg 0630769145

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Ontwikkeld door en