Open Sollicitatie
Whatsapp

Coördinerend verzorgende – Regio Gouda

Coördinerend verzorgende – Regio Gouda

Introductie

Ben jij een gemotiveerde coördinerend verzorgende en ben je het best op je plek binnen hét expertisecentrum voor mensen met dementie? Ben jij daarnaast ook een inspirerende coach voor je (zorg)collega’s? Dan is deze vacature iets voor jou!

Organisatie

De zorginstelling is een modern woon- en dienstencentrum in regio Gouda. De zorginstelling ontwikkelt zich tot een expertisecentrum voor mensen met dementie. De focus van ligt op kleinschalig wonen.

Functie

Als coördinerend verzorgende fungeer je als eerste aanspreekpunt voor zowel de bewoners als hun familie en ben je eindverantwoordelijk voor het zorgleefplan. Dat houdt in dat je naast je reguliere verzorgingstaken regelmatig overleg voert met familieleden, diverse zorgverleners en indien mogelijk de bewoner zelf om de plannen op te stellen, te evalueren en bij te schaven.


Je bent een echte spin in het web voor het team en je werkt multidisciplinair. Jij kent jouw bewoners door en door. Op de werkvloer ben je daarom ook het perfecte aanspreekpunt voor het team.


De zorginstelling zorgt voor behandeling van mensen met dementie en bewoners van de crisisafdeling. Daarnaast wordt er ook zorg geboden aan specifieke doelgroepen zoals jongeren met dementie of wanneer er sprake is van dementie met een psychiatrische stoornis.


Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en ervaring kom je te werken bij één of meerdere van bovenstaande doelgroepen.

Functie-eisen

-Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, aangevuld met kennis van coördinatie

-Je hebt een probleemoplossend vermogen bij diverse zorgvragen.

-Kennis van methodieken voor de betreffende cliëntgroep is vereist.

-Overtuigingskracht en het bewaken van de eigen houding is vereist bij het coördineren van de zorgverlening.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden voor jou als coördinerend verzorgende zijn conform de cao VVT, functiegroep 40, plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt een vaste aanstelling voor 12 tot 36 uur per week, werkdagen en -tijden zijn in overleg.

Inlichtingen

Joyce Borghouts| de Detacheerders 06-10993010

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Ontwikkeld door en