Developer – Software ontwikkelaar – Omgeving Utrecht

Introductie

De Klant zit in een transitie van traditioneel naar vernieuwend. We zijn al een eind op weg, maar om deze transitie verder vorm en richting te geven is snelheid geboden. Wij willen voorop lopen! Het is onze overtuiging dat een proces als dit moet ontstaan in een passende en inspirerende omgeving. Hiervoor is het team Afdeling IT opgericht.

Organisatie

Binnen Afdeling IT werken jonge, gedreven, hoogopgeleide specialisten vanuit verschillende vakgebieden, samen met de vakspecialisten van De Klant. Dit vindt plaats in een alternatieve en uitdagende omgeving. Vanzelfsprekend wordt er ook gezocht naar de meest effectieve vorm van werken en wordt er geëxperimenteerd met ander gedrag, werkwijze, aansturing en dienstverlening.

Functie

Afdeling IT heeft als primair doel de engineeringsprocessen binnen onze organisatie te automatiseren. Als software ontwikkelaar ga je de uitdaging aan om bestaande engineeringprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Je verbetert software van anderen, door het te refactoren tot een robuuster en modulairder geheel. Daarnaast zul je gevraagd worden om in korte tijd werkende prototypes te ontwikkelen en bestaande prototypes uit te bouwen naar volwaardige software. Deze software voldoet aan de gestelde eisen, wordt automatisch getest en kan direct binnen het bedrijf van aanzienlijke toegevoegde waarde zijn.

Werkomgeving
De omgangsvormen binnen Afdeling IT zijn informeel. We zoeken naar maximale vrijheidsgraden in het tijds- & plaatsonafhankelijk werken. We leunen sterk op de eigen verantwoordelijkheid en autonome professionaliteit en zijn ondernemend en resultaatgericht. We zijn creatief, innovatief en onconventioneel. We hechten aan vrijheid en ruimte maar verliezen daarbij het eindresultaat niet uit het oog. We verbinden en zien kansen. Bij ons heerst er een energieke, dynamische sfeer.

Functie eisen

Je profiel

Omdat wij denken dat we als jonge organisatie binnen een groot bedrijf écht iets te bieden hebben, willen we graag in contact te komen met kandidaten die zich herkennen in het volgende profiel:

• Je bent HBO-informatica opgeleid;

• Je hebt in de basis een nieuwsgierige en brede interesse in informatica, wat ertoe leidt dat je naast je werk/opleiding ook aantoonbaar veel programmeert;

• Je bent bekend met de volgende softwareontwikkelprincipes: agile development, testen, refactoren, requirementsanalyse, prototypen;

• Je hebt diepgaande kennis van één of meer object georiënteerde programmeertalen (bij voorkeur C#) en/of scripting programmeertalen (bij voorkeur Python);

• Je hebt een groot probleemoplossend vermogen;

• Je bent in staat om theorie en praktijk te verbinden

Aanbod

De Detacheerders is een jong en dynamisch bedrijf en bij ons zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

De Detacheerders detacheert landelijk goed opgeleide IT talenten binnen het hogere segment in de Nederlandse software development en -engineering markt.

Kwalitatieve software developers en software engineers brengen wij constructief in contact met met de betere software organisaties binnen Nederland, met als doel een langdurige werkrelatie op en uit te bouwen voor de engineer en de klant.

Opdracht: Developer – Software ontwikkelaar > 3 jaar

Aantal plaatsen: 1

Uren per week: 32 – 40

Startdatum: ZSM

Einddatum:

Werklocatie: Regio Utrecht


Sollicitatie

De reactie dient voorzien te zijn van:

• Een motivatie

• Beschikbaarheid

• Geplande vakanties

• Salaris indicatie

• Woonplaats en geboortedatum

• Eventueel lopende aanbiedingen en/of intakes


We zien je reactie graag tegemoet!

Quentin Schols +31 (0)6 55774315

E: ict@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,