Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent aardrijkskunde 2e – Regio Apeldoorn

Docent aardrijkskunde 2e – Regio Apeldoorn

Introductie

Voor een middelbare school zijn wij dringend op zoek naar een eerste- en/of tweedegraads bevoegd docent aardrijkskunde. Misschien zoek je nog aanvulling op je huidige werkzaamheden of zit je even zonder werk? Wij komen graag met je in contact. 

Organisatie

Op deze school begeleiden ze leerlingen in hun cognitieve, sociale en kunstzinnige ontwikkeling, zodat ze aan het eind van hun schoolperiode met een diploma VMBO, MAVO, HAVO of VWO als zelfstandige en kritisch denkende mensen middenin de maatschappij staan. Van de medewerkers wordt verwacht dat zij hieraan een grote bijdrage leveren. Mogelijkheden om te ontwikkelingen zijn er volop.

Functie

Verzorgen van de vaklessen Aardrijkskunde (en Maatschappijleer ) aan de onder- en bovenbouw vanBB/KB en mavo praktische stroom. 0.7 FTE. (minder is ook bespreekbaar). Op de andere locatie zijn uren beschikbaar voor Havo en VWO. De vacature kan uiteraard gecombineerd worden. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden.

Functie-eisen

Je bent tweede- en/of eerstegraads bevoegd voor aardrijkskunde en je hebt ruime ervaring met zelfstandig lesgeven.

Enkele competenties die je bezit:

  • Kunnen organiseren van het klasmanagement;
  • Zorgen voor een veilige leeromgeving;
  • Kunnen motiveren, stimuleren en samenwerken;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Oog en aandacht hebben voor de behoeften van de groep alsmede het individu;
  • Kunnen reflecteren;

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected]

Solliciteren

Ontwikkeld door en