Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent aardrijkskunde – Utrecht

Docent aardrijkskunde – Utrecht

Introductie

Voor een Mavo in de regio van Utrecht zoeken wij een docent aardrijkskunde voor 15 lesuren in de week. Ben jij gepassioneerd door de wereld om ons heen en wil je deze passie delen met jonge leerlingen? Heb je een sterke achtergrond in aardrijkskunde en een talent voor inspirerend onderwijs? Wil jij de volgende generatie helpen begrijpen hoe onze wereld in elkaar zit? Solliciteer dan snel!  

Organisatie

Docenten met Passie: Het team van enthousiaste docenten is toegewijd aan het stimuleren van een liefde voor leren bij onze leerlingen, en ze fungeren als rolmodellen en mentoren.

Breed Curriculum: Het veelzijdige curriculum omvat niet alleen kernvakken, maar biedt ook ruimte voor creativiteit en praktische vaardigheden, waardoor leerlingen hun interesses kunnen verkennen en ontwikkelen.

Moderne Voorzieningen: De school is uitgerust met moderne faciliteiten die het leerproces ondersteunen, inclusief technologie en comfortabele leeromgevingen.

Actief Betrokken Gemeenschap: We geloven in de kracht van een hechte schoolgemeenschap. Ouders, leerlingen en docenten werken samen om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren.

Functie

Als docent aardrijkskunde ben je verantwoordelijk voor het overbrengen van kennis over de wereldwijde geografie aan leerlingen van de Mavo. Je zult boeiende en interactieve lessen ontwerpen die de nieuwsgierigheid van studenten stimuleren en hen helpen een dieper begrip te krijgen van culturele, fysieke en economische aspecten van onze planeet.

Functie-eisen

  • Lesevoegdheid of relevante opleiding in Aardrijkskunde.
  • Enthousiasme voor lesgeven en het begeleiden van leerlingen in hun leerproces.
  • Creativiteit bij het ontwikkelen van lesmateriaal en lesmethoden.
  • Communicatieve vaardigheden om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier uit te leggen.
  • Samenwerkingsbereidheid binnen het docententeam en de schoolgemeenschap.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected]

Solliciteren

Ontwikkeld door en