Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent Beeldende Vormgeving – Hoofddorp

Docent Beeldende Vormgeving – Hoofddorp

Introductie

Ben jij een creatieve duizendpoot met passie voor kunst en design? Wil jij jouw talenten en kennis delen met jonge creatievelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Het betreft een scholengemeenschap voor vmbo met een belangrijke regiofunctie in het Amstelland. De school kent een sterke begeleidingsstructuur. Deze school streeft naar een zo breed mogelijk onderwijsaanbod, waarbij leerwegondersteunend onderwijs in alle leerwegen wordt aangeboden. De school heeft een enthousiast team, dat zich bewust is van de belangrijke rol die het in de ontwikkeling van de leerlingen vervult.

Functie

+/- 0,54 FTE (13 lessen). Als docent beeldende vormgeving verzorg je lessen aan alle klassen binnen het vmbo basis, kader en mavo.

Functie-eisen

  • Je bent bevoegd voor het geven van BV;
  • Je bent een expert in verschillende beeldende technieken, van tekenen en schilderen tot digitale kunst en 3D-design;
  • Je weet hoe je leerlingen kunt inspireren en uitdagen om hun eigen creatieve grenzen te verleggen en hun eigen unieke stijl te ontdekken;.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de kunstwereld en weet deze op een inspirerende manier te integreren in je lessen;
  • Je bent een teamplayer en werkt samen met andere docenten en collega’s om het onderwijs op deze school te verbeteren en te vernieuwen.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Jinke van Gerven | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected].

Solliciteren

Ontwikkeld door en