Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent Beeldende Vorming – Utrecht

Docent Beeldende Vorming – Utrecht

Introductie

Ben jij een creatieve en inspirerende geest met een passie voor kunst en vormgeving? Heb je het talent om anderen te begeleiden en te enthousiasmeren bij het ontdekken van hun artistieke potentieel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Stel je een werkplek voor waar leren en lachen hand in hand gaan, waar vriendschappen worden gesmeed terwijl je je horizon verbreedt als docent. Bij deze school draait het niet alleen om boekenwijsheid, maar ook om het ontdekken van je passies en het vormen van blijvende herinneringen. Docenten die meer zijn dan alleen docent. Elke schooldag is een avontuur. Of je nu bezig bent met spannende wetenschappelijke experimenten, je creativiteit de vrije loop laat in kunstklassen, de leerlingen kijken altijd naar jouw lessen.

Functie

Als docent Beeldende Vorming ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de artistieke ontwikkeling van leerlingen binnen onze school. Je biedt boeiende en uitdagende lessen aan waarbij je verschillende artistieke disciplines verkent, zoals schilderen, tekenen, beeldhouwen, digitale kunst en nog veel meer. Je stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van de leerlingen en helpt hen om hun eigen unieke stijl te ontwikkelen. Naast het geven van praktische lessen, help je leerlingen om kunstwerken te analyseren, begrijpen en waarderen, en organiseer je inspirerende tentoonstellingen om hun werk te presenteren aan de schoolgemeenschap en daarbuiten.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Ontwerpen en implementeren van boeiende lesplannen en projecten op basis van diverse kunstvormen en technieken.
 • Begeleiden en ondersteunen van leerlingen bij hun artistieke ontwikkeling, zowel individueel als in groepsverband.
 • Organiseren van workshops, excursies en gastcolleges om de leerervaring te verrijken.
 • Stimuleren van een positieve en inclusieve leeromgeving waarin creativiteit en expressie worden aangemoedigd.
 • Evalueren en beoordelen van leerlingen op basis van hun artistieke prestaties en groei.
 • Actief bijdragen aan de schoolgemeenschap door deel te nemen aan vergaderingen, vakgroepoverleg en schoolbrede activiteiten.
 • Het betreft hier een ziektevervanging tot iig de kerstvakantie, mogelijk langer. 4 dagen in de week, onderbouw havo / vwo + 1 4V klas

Functie-eisen

 • Afgeronde relevante opleiding in Beeldende Kunst, Vormgeving of een vergelijkbare richting.
 • Aantoonbare ervaring in het lesgeven en begeleiden van leerlingen op het gebied van beeldende vorming.
 • Uitstekende kennis van diverse kunsttechnieken en materialen.
 • Creativiteit, enthousiasme en het vermogen om anderen te inspireren.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om een positieve en inclusieve leeromgeving te creëren.
 • Bereidheid om bij te dragen aan de bredere schoolgemeenschap en extracurriculaire activiteiten.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected]

Solliciteren

Ontwikkeld door en