Docent Biologie – ‘s-Gravenhage

Introductie

Voor een school voor VMBO zijn wij dringend op zoek naar een docent Biologie voor 0.5 FTE. We zijn op zoek naar een docent die écht iets kan betekenen voor deze leerlingen. Iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat en goede pedagogische kwaliteiten heeft!

Organisatie

Deze school biedt alle niveau’s van het VMBO aan op een kleinschalige locatie. Iedereen kent elkaar. Persoonlijk aandacht is waar het om gaat binnen deze vestiging.

Functie

De omvang van de vacature bedraagt 0.5 FTE. Het rooster valt nog aan te passen aan de wensen van de kandidaat die het meest geschikt blijkt. het betreft een langdurige ziektevervanging met mogelijk een lang dienstverband.

Functie eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd of in opleiding of je hebt een PABO diploma
  • Je bent een échte VMBO docent
  • Je hebt goede pedagogische en communicatieve vaardigheden
  • Je werkt graag nauw samen met je collega’s
  • Je streeft naar een goede band met leerlingen en ouders om zo tot een goed resultaat te komen
  • Je bent op de hoogte van de examenstof en het programma

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,