Docent Drama – ‘s-Gravenhage

Introductie

Voor een school voor VO zijn wij héél dringend op zoek naar een docent drama voor een tweede klas. Vind jij het leuk om de komende weken een toneelproductie in elkaar te zetten en ben je iedere dag beschikbaar dan horen wij graag van jou!

Organisatie

Het gaat hier om school waar dans, drama en zang naast de reguliere lessen een heel belangrijk onderdeel zijn. Leerlingen worden niet alleen opgeleid in de reguliere vakken maar expressie en ontplooiing zijn net zo belangrijk. Het betreft een school voor VWO, Havo en VMBO-tl. Deze school wil inspireren om al het mogelijke uit zijn leerlingen te halen.

Functie

Het betreft hier een project voor de komende 3 weken. Start maandag 17 september. De lessen worden iedere dag de eerste twee uur gegeven. Het is dus van groot belang dat de kandidaten die reageren ook echt de komende weken iedere dag beschikbaar zijn in de ochtend. Je mag het script samen met de leerlingen schrijven. Tot je beschikking heb je en grote zaal met toneel, verlichting, muziek, beeld en een ruime keuze aan kleding.

Functie eisen

  • Bij voorkeur een onderwijsbevoegdheid voor drama
  • Bij voorkeur ervaring met lesgeven binnen VO
  • Zeer ervaren met regie, geluid, verlichting e.d.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,