Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent Duits – Delft

Docent Duits – Delft

Introductie

Ben jij gepassioneerd door de Duitse taal en cultuur? Heb je een vlotte manier van lesgeven en wil je graag jonge geesten inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een vacature voor aankomend schooljaar op een fijne scholengemeenschap. De omvang is bespreekbaar. 

Organisatie

Een bruisende onderwijsinstelling die bekend staat om zijn inspirerende leeromgeving en toewijding aan excellente educatie. Met een rijke geschiedenis en een moderne visie op leren, biedt deze school een stimulerende plek waar leerlingen hun talenten kunnen ontdekken, ontwikkelen en ontplooien. Hier wordt het belang van wereldburgerschap benadrukt. Leerlingen worden aangemoedigd om een breder perspectief te ontwikkelen en interculturele vaardigheden te verwerven. Door internationale projecten, uitwisselingsprogramma’s en het bevorderen van tolerantie en begrip.

Functie

Als docent Duits heb je de unieke kans om een blijvende impact te maken op het taalvermogen en de interculturele waardering van onze leerlingen. Je zult dynamische en boeiende lessen creëren die niet alleen gericht zijn op taalvaardigheid, maar ook op het ontwikkelen van een dieper begrip van de Duitse geschiedenis, literatuur en moderne samenleving.

Wat ga je doen?

 • Ontwerpen en leveren van innovatieve lessen die de nieuwsgierigheid van leerlingen stimuleren en hun interesse voor de Duitse taal vergroten.
 • Begeleiden van leerlingen bij het ontwikkelen van luister-, spreek-, lees- en schrijfvaardigheden in het Duits.
 • Creëren van een inclusieve en ondersteunende leeromgeving waarin elke leerling wordt aangemoedigd om te groeien en te excelleren.
 • Integreren van technologie en multimedia om de leerervaring te verrijken en relevantie voor de moderne wereld te garanderen.
 • Samenwerken met collega’s om lesplannen te ontwikkelen en best practices te delen.
 • Lesgeven aan onderbouw M/H/V

Functie-eisen

 • Een passie voor de Duitse taal en cultuur, met een diepgaande kennis van de grammatica, woordenschat en idiomatische uitdrukkingen.
 • Ervaring in het lesgeven van Duits aan verschillende niveaus, bij voorkeur met een bewezen staat van dienst in het motiveren van leerlingen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen.
 • Creativiteit en flexibiliteit in lesmethoden om aan te sluiten bij diverse leerstijlen.
 • Een positieve en energieke houding die inspiratie biedt aan leerlingen en collega’s.
 • In staat om een positieve en inclusieve klasomgeving te creëren waarin leerlingen zich gewaardeerd voelen.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected]

Solliciteren

Ontwikkeld door en