Stuur ons een whatsapp

Docent Engels – Zoetermeer

Introductie

Voor een school in de regio Zuid-Holland zijn wij voor aankomend schooljaar op zoek naar een docent Engels met een tweedegraads bevoegdheid. Ben jij ook nog op zoek, reageer dan snel!

Organisatie

Deze scholengemeenschap biedt mavo, havo en atheneum en gymnasium aan. Verantwoordelijkheid dragen en zelfstandig worden, daar draait het allemaal om op deze school. Er is tevens een ruime keuze als het gaat om verrijking. Als leerlingen kun je extra vakken kiezen als Chinees, extra sport, drama e.d.

Functie

Je gaat lesgeven in de onderbouw van alle niveau’s. Ben je parttime of fulltime beschikbaar? Mogelijkheden genoeg om te bespreken.

Functie-eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd of bijna klaar met de opleiding
  • Je hebt ruime ervaring met zelfstandig lesgeven
  • Je bent beschikbaar na de zomervakantie
  • Je staat open voor onderwijsontwikkeling
  • Je pedagogische en communicatieve vaardigheden zijn goed

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,