Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent Frans – Leiden

Docent Frans – Leiden

Introductie

Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en bevoegde docent Frans.. Misschien heb je naast je huidige werkzaamheden nog tijd om wat lesjes te verzorgen op een fijne school in Leiden? Wij horen heel graag van je.

Organisatie

Bij deze school geloven ze dat onderwijs verder gaat dan enkel feiten stampen. Hier worden leerlingen aangemoedigd om hun nieuwsgierigheid te omarmen, hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen pad te ontdekken. In de gangen hoor je het zachte gefluister van creativiteit, zie je kunstwerken die tot leven komen en voel je de vonk van kennis die wordt doorgegeven. Bijzonder aan deze school is het sterke gemeenschapsgevoel.

Functie

Voor het hele schooljaar 2023-2024. 2 klassen in 2vwo en 3havo. Dat is 1,5 lesuur per klas, dus 2 lessen van 70 min en 2 lessen van 35 min per week. Op dagen in de week. 

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Frans. Deze bevoegdheid is noodzakelijk om les te kunnen geven aan leerlingen in het voortgezet onderwijs.
  • Je hebt een diepgaande liefde voor de Franse taal en cultuur. Je kunt deze passie overbrengen op je leerlingen en hen enthousiast maken om de taal te leren en te begrijpen.
  • Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen het vakgebied Frans en kunt deze kennis integreren in je lessen.
  • Je hebt aantoonbare pedagogische vaardigheden en kunt differentiëren in je lesmethoden om tegemoet te komen aan de diverse leerstijlen en niveaus van de leerlingen.
  • Je bent bedreven in het creëren van interactieve en boeiende lessen. Je maakt gebruik van moderne onderwijsmiddelen en technologieën om het leerproces te verrijken.
  • Je hebt een goede didactische aanpak en kunt effectieve evaluaties en feedback geven om de voortgang van leerlingen te meten en te stimuleren.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected]

Solliciteren

Ontwikkeld door en