Stuur ons een whatsapp

Docent Geschiedenis 1ste graads – Rotterdam

Introductie

Voor een school voor havo en vwo in Rotterdam zijn wij op zoek dringend op zoek naar een docent geschiedenis met een eerstegraads bevoegdheid. heb jij interesse en tijd momenteel laat het dan snel weten. Wij kunnen zeker iets voor je betekenen.

Organisatie

Op deze school krijgen leerlingen de ruimte om veel te ontdekken en te ervaren in een vertrouwde, stimulerende omgeving. Ze leren om zelfstandig te beslissen en te kiezen, in de lessen en in de Academie. Zo merken ze wat ze kunnen, wie ze zijn en wat hun talenten zijn. Er wordt uitsluitend les gegeven op Havo en VWO niveau.

Functie

1 H4 klas van 3 uur, 1 V5 klas van 3 uur en 2 V6 klassen van elk 3 uur. De lessen zijn nu geroosterd op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

  • Maandag 9:15 uur tot 16:00 uur
  • Dinsdag 9:15 uur tot 13:15 uur
  • Woensdag 10 uur als er een kwt gegeven wordt en anders van 11:00 tot 13:15 uur
  • Vrijdag van 8:30 tot 9:15 uur, deze kan eventueel vervallen.

Functie-eisen

  • Eerstegraads bevoegdheid voor geschiedenis
  • Per direct beschikbaar
  • Veel ervaring met lesgeven in de bovenbouw van havo en vwo

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,