Stuur ons een whatsapp

Docent ICT – Den Haag

Introductie

Voor een school voor VMBO in Den Haag zoeken wij op korte termijn een docent ICT voor enkele lesuren.

Organisatie

Op deze school wordt leren beschouwd als een actieve bezigheid. Natuurlijk zijn er momenten dat leerlingen moet stilzitten en luisteren, anders wordt bijvoorbeeld een belangrijke uitleg gemist, maar de meeste lessen zijn zo ingericht dat leerlingen actief bezig zijn om zich de leerstof eigen te maken. Veel opdrachten zijn bovendien gerelateerd aan situaties in de samenleving of bepaalde beroepen in de praktijk. Hierdoor krijgt de leerstof betekenis en is de school ervan overtuigd dat dit de motivatie voor het leren zal doen toenemen, met betere leerresultaten als uitkomst.

Functie

De lessen worden gegeven in klas 1 en 2 VMBO B/K.Het gaat om een langdurige vervanging van 9 lesuren. (verdeeld over 2 dagen). Je verzorgt de lessen ICT, maar ook de ICT onderdelen van het beroepsgerichte programma D&P. Dit houdt onder andere in een webshop bouwen, filmpjes monteren of flyers ontwerpen.

Functie-eisen

  • Je bent minimaal tweedegraads bevoegd
  • Je bent, bij voorkeur, bekend met de methode DIGIT
  • Je bent snel beschikbaar
  • Je hebt affiniteit en ervaring met lesgeven binnen het vmbo
  • Je klassenmanagement is perfect op orde en je communiceert helder met leerlingen, collega’s en ouders

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, ,