Docent Klassieke Talen – Rotterdam

Introductie

Voor een school voor voortgezet onderwijs zijn wij op zoek naar een docent Klassieke Talen. Ben jij per april 2018 beschikbaar tot de zomervakantie dan komen we graag in contact met jou!

Organisatie

Deze school wil een school zijn waar je in een open, stimulerende leeromgeving kunt werken aan je eigen ontwikkeling. Op die manier krijg je voldoende bagage voor je hele leven. Je krijgt op deze school niet alleen cijfers voor elk vak, maar ook een competentierapportage. Hierin staat hoe je het doet op het gebied van informatie verzamelen, presenteren, samenwerken, onderzoeken, kritisch analyseren. Echte vaardigheden van de 21ste eeuw. 

Functie

Per april 2018 tot de zomer i.v.m zwangerschap. 3 dagen in de week. Onder- en bovenbouw. Geen examenklassen. 

Functie eisen

  • Je bent eerstegraads bevoegd
  • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring met zelfstandig lesgeven binnen het voorgezet onderwijs
  • Je bent beschikbaar in bovenstaande periode
  • Je hebt goede pedagogische en didactische vaardigheden

Aanbod

Je inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring (over jouw inschaling kan onderhandeld worden). Overige arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar. 

Inlichtingen

Liesbeth Maas 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,