Stuur ons een whatsapp

Docent Lichamelijke Opvoeding – Dordrecht

Introductie

Voor een scholengemeenschap in de regio van Dordrecht zijn wij dringend op zoek naar een docent Lichamelijke opvoeding voor 15 lesuren in de week.

Organisatie

Deze school is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo waar iedereen welkom is. Medewerkers geven uit persoonlijke betrokkenheid bij het christelijk geloof mede gestalte aan de identiteit van de school.

Functie

Het betreft een ziektevervanging tot medio 2020, mogelijk langer. Uren kunnen daarna afnemen. Je geeft les in de onder- en bovenbouw van vmbo en mavo.

Functie-eisen

  • Bevoegd of in opleiding voor een LO- bevoegdheid
  • Teamspeler
  • Ervaring met het hanteren van verschillende didactische werkvormen
  • Ervaring met lesgeven aan vmbo- leerlingen

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,