Stuur ons een whatsapp

Docent Lichamelijke opvoeding – Zoetermeer

Introductie

Voor meerdere scholen in de regio van Zoetermeer en omstreken zijn wij op zoek naar invallers voor het vak LO. Heb jij naast je huidige aanstelling nog af en toe een dagje over of ben je ZZP’er en zoek je af en toe een leuke “klus” dan komen we graag met jou in contact.

Functie

Het gaat met name om scholen voor voortgezet onderwijs. Gemiddelde klassen van 25-30 leerlingen. Niveau varieert van vmbo onderbouw tot gymnasium bovenbouw. Inval kan zijn van enkele uurtjes tot meerdere weken/maanden.

Functie-eisen

  • Je hebt een lerarenopleiding afgerond en bent eerstegraads bevoegd of je bent bijna klaar
  • Je bent zeer flexibel inzetbaar
  • Je hebt ruime ervaring met lesgeven binnen diverse niveau’s van het VO

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, ,