Docent LO – Rotterdam

Introductie

Voor een school voor Havo en VWO zijn wij dringend op zoek naar een docent Lichamelijke Opvoeding met een eerstegraads bevoegdheid. Ben jij per direct beschikbaar of heb je misschien een paar uurtjes over reageer dan snel!

Organisatie

Binnen deze scholengemeenschap krijgen leerlingen de ruimte om veel te ontdekken en te ervaren in een vertrouwde, stimulerende omgeving. Leerlingen leren zelfstandig te beslissen en te kiezen.

Functie

Het betreft een tijdelijke vacature voor 4 lesuren in de week op donderdag tot de zomervakantie. Na de zomervakantie zijn er wellicht mogelijkheden voor meer uren. 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde eerstegraads bevoegdheid
  • Je hebt, bij voorkeur, al ervaring met lesgeven binnen het VO
  • Je hebt goede communicatieve en pedagogische vaardigheden
  • Je bent per direct beschikbaar

Aanbod

De Detacheerders detacheert goed opgeleide talenten binnen een groot aantal vakgebieden. Zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven en in elke regio. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en bij ons zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Een periodecontract, een vast dienstverband, een starterstraject of een projectgebonden contract behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 010-2886604

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de door ons gestelde eisen, solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar info@dedetacheerders.nl. De Detacheerders: 010-2886604

Labels:, , ,