Docent NASK – Roosendaal

Introductie

Voor een VMBO B/K in Brabant zijn wij dringend op zoek naar een docent natuur- en scheikunde voor 6-9 lesuren. Heb jij nog wat tijd over tot de zomervakantie en heb je zin in deze tijdelijke klus dan horen we graag van je!

Organisatie

Deze school biedt vmbo-onderwijs in de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen en praktijkonderwijs. In de vakcolleges van het vmbo volgen de leerlingen veel praktijklessen die voorbereiden op een vervolgstudie in het mbo. In het praktijkonderwijs kunnen leerlingen een door de branches erkend certificaat halen. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn of haar persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Belangrijk daarbij zijn de ontmoetingen met andere mensen buiten de school. Zij zijn het rolmodel. Dat geldt net zo voor de leermeester in een bedrijf als de trainer bij een sportclub.

Functie

Je geeft les binnen de klassen van het VMBO B/K 2 en 3 en tevens geef je een klas 3 techniek.

Functie eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd voor natuur- en of scheikunde of ver gevorderd met de lerarenopleiding
  • Je hebt ruime ervaring met zelfstandig lesgeven
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met het VMBO b/k

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,