Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent NaSk – Utrecht

Docent NaSk – Utrecht

Introductie

Word inspirerende Docent NaSk en laat de wonderen van Natuur- en Scheikunde tot leven komen! Ben jij gepassioneerd door de wereld van wetenschap en wil je deze passie overbrengen op jonge en nieuwsgierige leerlingen? Heb je een scherp oog voor het maken van abstracte concepten begrijpelijk en boeiend en heb je nog ruimte in je agenda voor een paar uurtjes? Dan ben jij wellicht de perfecte kandidaat om ons docententeam voor Natuur- en Scheikunde te versterken!

Organisatie

Op deze school geloven ze in het stimuleren van creatief denken en onderzoekende houdingen bij de leerlingen. De school staat bekend om haar innovatieve benadering van onderwijs binnen het VMBO. 

Functie

Als docent NaSk krijg je de kans om leerlingen te begeleiden in hun ontdekkingstocht door de fascinerende wereld van de natuurkunde en scheikunde. Je ontwerpt boeiende lessen en praktische experimenten die de theorie tot leven brengen en het begrip verdiepen. Je zorgt ervoor dat leerlingen niet alleen de concepten begrijpen, maar ook de toepassingen ervan in het dagelijks leven kunnen zien. Je gaat 6 lesuren geven op niveau VMBO. 

  • Je ontwerpt en levert inspirerende lessen die aansluiten op de leerbehoeften van verschillende leerlingen.
  • Je stimuleert kritisch denken en probleemoplossend vermogen door middel van praktische experimenten en projecten.
  • Je creëert een positieve en inclusieve leeromgeving waarin elke leerling wordt aangemoedigd om vragen te stellen en deel te nemen.
  • Je biedt individuele ondersteuning aan leerlingen die extra begeleiding nodig hebben.
  • Je werkt samen met collega’s om het curriculum continu te verbeteren en te vernieuwen.

Functie-eisen

  • Een diploma in Natuurkunde, Scheikunde of een verwant vakgebied.
  • Passie voor onderwijs en het vermogen om complexe concepten op een toegankelijke manier uit te leggen.
  • Uitstekende communicatie- en organisatievaardigheden.
  • Empathie en geduld om met diverse leerlingen om te gaan.
  • Ervaring met het ontwerpen van innovatieve lesmaterialen is een pluspunt.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Jinke van Gerven | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected]

Solliciteren

Ontwikkeld door en