Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent natuurkunde eerstegraads – Amsterdam

Docent natuurkunde eerstegraads – Amsterdam

Introductie

Ben jij een enthousiaste en ervaren docent Natuurkunde met een eerstegraads onderwijsbevoegdheid? Heb je een passie voor het overbrengen van complexe natuurkundige concepten op een begrijpelijke en boeiende manier? Wil je deel uitmaken van een dynamisch onderwijsteam dat zich inzet voor de academische groei van leerlingen? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Organisatie

Het betreft hier een middelbare school waar onderwijs en uitmuntendheid samenkomen in een bruisende en inspirerende leeromgeving. Hier draait alles om het koesteren van nieuwsgierigheid, het stimuleren van creativiteit en het bevorderen van persoonlijke groei. Met trots presenteren we een plek waar leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde en goed afgeronde individuen.

Functie

Het betreft een tijdelijke vacature tot de herfstvakantie, mogelijk langer. 0.8 – 1 FTE. Als Eerstegraads Docent Natuurkunde ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen aan leerlingen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Je hebt een diepgaand begrip van de natuurkundige principes en weet dit op een duidelijke en toegankelijke manier over te brengen. Je ontwikkelt lesplannen en lesmateriaal dat aansluit bij de leerdoelen en differentieert om tegemoet te komen aan de diverse leerbehoeften van de leerlingen. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van het curriculum en ben je betrokken bij vakgroepvergaderingen en professionele ontwikkeling.

Functie-eisen

  • Een afgeronde universitaire opleiding in de Natuurkunde of een vergelijkbaar vakgebied.
  • In het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor Natuurkunde.
  • Aantoonbare ervaring in het lesgeven aan leerlingen in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs.
  • Een passie voor onderwijs en de capaciteit om complexe concepten op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen.
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om een positieve en inclusieve leeromgeving te creëren.
  • Bereidheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van het vakgebied binnen de school.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected]

Solliciteren

Ontwikkeld door en