Docent Nederlands – Breda

Introductie

Voor een school in Breda zijn wij heel dringend op zoek naar een docent Nederlands voor 16 lesuren. Wij komen graag met je in contact als jij deze uren kunt invullen!

Organisatie

Christelijke school voor tto,gymnasium, atheneum, havo, mavo. Deze school biedt eigentijds onderwijs, waarbij leerlingen optimaal worden voorbereid op hun toekomst. Deze school wil dat alle leerlingen het beste uit zichzelf halen. Individuele begeleiding staat hoog in het vaandel. Veel leerlingen slagen er daardoor in een diploma te behalen op een hoger niveau dan bij het verlaten van de basisschool werd verwacht. In de eerste drie leerjaren werken ze naast de boeken met tablets, die ze onder andere inzetten om onderwijs op maat te bieden. Zo zijn er mogelijkheden om het onderwijsprogramma aan te passen aan niveau, leerstijl en interesse van de leerling.

Functie

De lessen staan ingeroosterd op dinsdag t/m vrijdag. Het gaat om 16 lesuren, 14 lessen aan vwo-1,2 en 3 + een taalles aan vwo-1 en een studieles aan vwo-1.

Functie eisen

  • Tweedegraads bevoegdheid voor Nederlands of in de afrondende fase van de opleiding
  • Ruim voldoende ervaring met zelfstandig lesgeven binnen Havo  en VWO
  • Goed klassenmanagement
  • Je staat open voor digitalisering bijv. d.m.v. gebruik van tablets
  • Je bent per direct beschikbaar bij voorkeur op de aangegeven dagen

Aanbod

Je inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring (over jouw inschaling kan onderhandeld worden). Overige arbeidsvoorwaarden zijn ook bespreekbaar. 

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,