Docent Nederlands – Leidschendam

Introductie

Voor een sportieve scholengemeenschap zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor enkele uren in de week. Heb jij nog wat tijd over op dins- en woensdag dan horen we graag van je.

Organisatie

Deze scholengroep is een dynamische organisatie waar het op alle scholen prettig werken is. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Zij bieden vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van kwaliteiten en talenten zoals sport, dans e.d.

Functie

Het gaat hier om een vervanging tot aan de zomervakantie. 6 lesuren in mavo 2 en havo 3.

Functie eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd of ver gevorderd met de lerarenopleiding
  • Je bent per direct beschikbaar op bovenstaande dagen
  • Je hebt ervaring met zelfstandig lesgeven en met betreffende klassen

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,