Open Sollicitatie
Whatsapp

Docent Nederlands – Regio Leiden

Docent Nederlands – Regio Leiden

Introductie

Voor een middelbare school aan de mooie kust van Zuid-Holland en in de buurt van Leiden zijn wij, voor aankomend schooljaar, dringend op zoek naar een docent Nederlands.

Organisatie

Deze school biedt kwalitatief goed onderwijs aan op mavo, havo en vwo-niveau. 
Naast moderne en resultaatgerichte lessen hebben zij verschillende excellentieprogramma’s. Op die manier is op alle niveau’s en in alle jaarlagen verdieping en verbreding van het lesprogramma mogelijk. 

Functie

Je geeft les aan Mavo klassen, onder- en bovenbouw.

Functie-eisen

  • Je hebt een breed scala aan woordgrappen en taalpuzzels tot je beschikking en weet deze op een slimme en grappige manier in je lessen te verwerken. Of het nu gaat om grammatica, spelling of literatuur, jij weet hoe je het interessant kunt maken.
  • Als docent Nederlands ben je niet alleen een leraar, maar ook een stand-up comedian en entertainer voor je leerlingen. Je houdt ze scherp en geïnteresseerd in de Nederlandse taal en cultuur en geeft ze de tools die ze nodig hebben om hun taalvaardigheid te verbeteren.
  • Uiteraard ben je bevoegd en ervaren
  • Klassenmanagement is voor jou geen issue

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Jinke van Gerven | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected].

Solliciteren

Ontwikkeld door en