Docent Nederlands – Rotterdam

Introductie

Voor een school in het centrum van Rotterdam zijn wij dringend op zoek naar een docent Nederlands met een eerste- of tweedegraads bevoegdheid. Het gaat hier om een zwangerschapsvervanging. Heb jij lesuren over of ben je op zoek naar een omvang van 0.6 FTE dan horen wij heel graag van je!

Organisatie

Het betreft hier een openbare scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. Verdeeld over vier gebouwen. Deze vacature is op de locatie voor Havo en VWO. De school is er van overtuigd dat je beter leert als je zoveel mogelijk van je talenten gebruikt. Daarom kies je hier naast de reguliere lessen ook voor sport, dans, theater, media- en entertainment of studievaardigheden. 

Functie

Het betreft 16 lesuren in de onderbouw en 1 bovenbouw klas VWO 4. De vervanging gaat per direct in en duurt tot medio mei 2018. 

Functie eisen

  • Je hebt bij voorkeur een eerstegraads bevoegdheid of je bent in opleiding
  • Docenten met een tweedegraads bevoegdheid en ervaring n de bovenbouw worden uiteraard ook uitgenodigd te solliciteren
  • Je bent per direct beschikbaar voor 0.6 FTE (verdeeld over 3 dagen)
  • Je hebt veel affiniteit met sport
  • Je pedagogische kwaliteiten zijn goed

Aanbod

Je inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring (over jouw inschaling kan onderhandeld worden). Overige arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar. 

Inlichtingen

Liesbeth Maas 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,