Docent Nederlands – ‘s-Gravenhage

Introductie

Wij zijn dringend op zoek naar een docent Nederlands met een tweedegraads bevoegdheid voor 21 lesuren in Mavo 3 en 4.

Organisatie

Dit is een kleine, gezellige school. Deze school wil haar onderwijs beter laten aansluiten bij de interesses van haar leerlingen. Ze hebben hiervoor een uitgekiend Talentontwikkelingsprogramma opgezet, waarbij de leerling in belangrijke mate de eigen leerroute bepaalt. In feite vormt deze aanpak de opmaat voor het gepersonaliseerd leren. Gepersonaliseerd leren is het leerproces waarbij leerlingen op hun eigen wijze en in hun eigen tempo werken aan de eigen leerdoelen. Bij gepersonaliseerd leren zijn leerlingen en leraren, ieder met een eigen rol, samen verantwoordelijk voor het leerproces. Bij gepersonaliseerd leren staat de individuele leerling centraal en organiseert de leraar een uitdagend onderwijsproces voor de leerling.

Functie

De lessen worden gegeven op maan-, dins-, woens- en vrijdag.

Functie eisen

  • Tweedegraads bevoegdheid voor Nederlands of nog in opleiding
  • Ervaring met examenklassen MAVO
  • Flexibel en per direct beschikbaar
  • Je weet van aanpakken

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,