Stuur ons een whatsapp

Docent Onderzoek & Ontwerpen – Zoetermeer

Introductie

Wegens ziekte zijn wij voor een school in de buurt van Zoetermeer op zoek naar een Docent O&O voor 0.8 FTE. Heb jij de tijd en de ervaring om deze klus tijdelijk te klaren? Wij horen het graag!

Organisatie

Het betreft hier een school voor Havo, Atheneum, Gymnasium, TTO en Technasium. Een school met een open beleid die haar leerlingen in een veilige en zorgzame omgeving met uitdagend en contextrijk onderwijs wil vormen en opleiden tot verantwoordelijke, creatieve, zelfbewuste en zelfsturende wereldburgers, betrokken bij de medemens en dienstbaar aan de maatschappij.

Functie

Onderzoek en Ontwerpen, afgekort O&O. De leerlingen die dit vak volgen werken in projecten van zeven of acht weken aan oplossingen voor bestaande technische of technologische problemen, in opdracht van een echt bedrijf of instelling. Een project resulteert steeds in een onderzoeksrapport of een ontwerp ondersteund door een ontwerprapport. In de vorm van een pitch wordt het resultaat gepresenteerd aan een jury, bestaande uit docenten en de opdrachtgever. Elk project begint met een kick-off op locatie, waarbij de opdrachtgever een toelichting geeft op de opdracht. De leerlingen werken in kleine groepjes; ze leren creatief denken, samenwerken en taken verdelen, een plan van aanpak maken, vooronderzoeken doen, een onderzoeksopzet maken, rapporten schrijven, maquettes bouwen, schetsen, technisch- en 3D-tekenen en tenslotte presenteren. Het vak heeft een doorlopende leerlijn, van de brugklas tot en met het schoolexamen, waarvoor een meesterproef wordt afgelegd.

Functie-eisen

  • Je bent, bij voorkeur, bevoegd voor O&O maar docenten met een bèta-achtergrond en ervaring met het geven van O&O worden ook uitgenodigd te solliciteren
  • Je bent beschikbaar voor 5 dagdelen in de week (0.8 fte)
  • Je bent snel beschikbaar

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,