Stuur ons een whatsapp

Docent scheikunde – Breda

Introductie

Voor een school op de grens van Noord-Brabant en Zuid-Holland zijn we dringend op zoek naar een docent scheikunde! Ben je per direct beschikbaar of per nieuwe schooljaar dan horen we graag heel snel van je. Wij kunnen zeker iets voor je betekenen.

Organisatie

Deze school biedt de volgende schooltypen: mavo, havo, atheneum en gymnasium. Het betreft een middelgrote scholengemeenschap met een dorps karakter. kernwaarden zijn: Samenwerken, elkaar waarderen, ruimte geven en groeien.


Functie

Ben jij een docent die scheikunde kan geven in de onderbouw maar niet terugdeinst voor een enkele bovenbouwklas? Denk dan aan bijv. mavo 4 of havo 4. Misschien wil je op termijn een eerstegraads bevoegdheid halen? De omvang bedraagt minimaal 0.5 FTE maar kan uitgebreid worden naar 1 FTE.

Functie-eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd voor scheikunde en/of natuurkunde
  • Je bent bereid jezelf te ontwikkelen en veel practica aan te beiden
  • Je bent snel beschikbaar
  • Je bent didactisch sterk en je pedagogiek is goed

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, ,