Stuur ons een whatsapp

Docent Scheikunde – Leiden

Introductie

Voor een kleinschalige, fijne school voor Mavo, Havo en Atheneum zijn wij op zoek naar een docent scheikunde. Ben jij nog beschikbaar tot de zomer en lijkt het je leuk om deze uitdaging aan te gaan inclusief de examenklassen dan horen wij het graag.

Organisatie

Deze scholengroep is een dynamische organisatie waar het op alle scholen prettig werken is. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Zij bieden vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van kwaliteiten en talenten zoals sport, dans e.d.

Functie

Het gaat om 17 lessen in 4 mavo, 4 en 5 havo, 3 en 5 atheneum.

Functie-eisen

  • Eerstegraads bevoegdheid voor scheikunde of vergevorderd met de opleiding
  • Je hebt voldoende ervaring met zelfstandig lesgeven
  • Je bent snel beschikbaar
  • Je werkt graag samen in een team en steekt daar ook veel tijd in
  • Je pedagogische vaardigheden zijn in orde

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,