Stuur ons een whatsapp

Docent Wiskunde – Rotterdam

Introductie

Voor een scholengemeenschap voor havo en vwo zijn wij dringend op zoek naar een docent wiskunde. Het betreft een langdurige ziektevervanging. Heb jij tijd dan horen we graag van je!

Organisatie

Op deze school krijgen leerlingen de ruimte om veel te ontdekken en te ervaren in een vertrouwde, stimulerende omgeving. Ze leren om zelfstandig te beslissen en te kiezen, in de lessen en in de Academie. Zo merken ze wat ze kunnen, wie ze zijn en wat hun talenten zijn. Er wordt uitsluitend les gegeven op Havo en VWO niveau.

Functie

Het gaat om 4 klassen van 4 uur en 3 kwt’s, (keuzewerktijd).het rooster is als volgt: dinsdag tot 12:30 uur, woensdag tot 12:30 uur, donderdag tot 12:30 uur en vrijdag tot 14:30 uur. Alle werkdagen starten om 8:30 uur.


Functie-eisen

  • Tweedegraads bevoegdheid voor wiskunde of in de laatste fase van je opleiding
  • Je hebt voldoende ervaring met zelfstandig lesgeven
  • Je communicatieve vaardigheden zijn perfect in orde
  • Je bent per direct beschikbaar, liefst volgens rooster

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,