Docent Wiskunde – Rotterdam

Introductie

Voor een kleinschalige school in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een docent wiskunde met een tweedegraads bevoegdheid. Ben jij (nog) beschikbaar en wil je uitdaging aangaan dan komen wij graag in contact met jou.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kleinschalige school en biedt onderwijs aan atheneum, havo en vmbo leerlingen verdeeld over 3 gebouwen. De voordelen van drie aparte scholen zijn groot: de docenten zien de leerlingen vaker, leren ze beter kennen en het biedt docenten meer kansen om leerlingen goed te begeleiden. Er zijn aparte docententeams gevormd, die vast verbonden zijn aan de verschillende scholen. Docenten en leerlingen zijn zo meerdere jaren vertrouwde gezichten van elkaar zijn. De school kenmerkt zich door haar betrokken karakter en warme collegialiteit.

Functie

Het betreft een omvang van 0,8 fte vmbo b+k bovenbouw, 21 lesuren. Het betreft een langdurige ziektevervanging tot zeker de kerstvakantie maar naar verwachting langer.

Functie eisen

  • Je hebt een tweedegraads bevoegdheid of je bent ver gevorderd met de opleiding
  • Je hebt voldoende ervaring om zelfstandig deze klassen te draaien
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent communicatief heel sterk
  • Je werkt nauw samen met je collega’s van de sectie
  • Je bent per direct beschikbaar

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de door ons gestelde eisen, solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Sluit ook je CV bij, zodat we je snel een reactie kunnen geven! Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar info@dedetacheerders.nl.

Labels:, , ,