Eerst Verantwoordelijk Verzorgende – Omgeving Den Haag

Introductie

Voor een woonzorgcentrum zijn wij per direct op zoek naar een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende voor 22 -28 uur. Heb jij aantoonbare ervaring en affiniteit met het verlenen van intramurale zorg, dan komen wij graag met je in contact.

Organisatie

Het woonzorgcentrum in de omgeving van Den Haag is een fijne ontmoetingsplek voor zowel bewoners als mensen uit de wijk. Mensen uit de wijk maken gebruik van het restaurant en de leuke activiteiten. In het huis wordt deskundige hulp verleend aan mensen met lichamelijke en geestelijke aandoeningen zoals dementie.

Binnen het expertisecentrum biedt de organisatie verschillende mogelijkheden zodat je je kan specialiseren of jezelf kan bijscholen.

Functie

Ben jij een teamplayer maar neem je tegelijkertijd ook graag de verantwoording en neem je zelfstandigen beslissingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je houd nauwkeurig in de gaten hoe het met de bewoners gaat, je rapporteert, signaleert, evalueert en je werkt methodisch. Het is van belang dat je oplossingsgericht kan denken en je samen kan werken met andere disciplines.

Functie eisen

  • MBO diploma Verzorgende niveau 3IG;
  • Aantoonbare ervaring en affiniteit met het verlenen van intramurale zorg;
  • Ervaring met het werken met somatische zorgvragers;
  • Zelfstandig kunnen werken en klantvriendelijk en klantgericht.

Aanbod

Eerst gaat de organisatie samen met jou kijken of er een goede match is. Mocht deze match er niet zijn, dan wordt er gekeken of er misschien een functie is die wél bij je past. Past deze functie goed bij wat je wilt en kunt, dan kun je snel aan de slag. Je kunt dan rekenen op:

Een manager die jou ondersteunt en faciliteert, zodat jij het werk kunt doen waarvoor je bent opgeleid.

Een salaris ingedeeld in FWG-schaal 40, van €1940,07 tot €2870,58.

8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 7,4%.

237,4 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar, voor 22-28 uur per week.

Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

Misschien wil je wel doorgroeien naar een andere functie. Dan heeft de organisatie een professionele academie waar je jouw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen.

Inlichtingen

Annemarije Jansen 06-30471597

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een motivatie met cv sturen naar annemarije@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,