Vind een baan

Schrijf je nu in

Inschrijven kun je zien als een
‘open sollicitatie’.

Locatie Rotterdam
Liesbeth Maas
(06) 10 99 22 61
Patrick de Keizer
(06) 13 13 62 61
Locatie Amsterdam
Annemarije Jansen
(06) 30 47 15 97
Onderwijs vacatures in Noord-Brabant
De Detacheerders werkt nauw samen met diverse onderwijsinstellingen in Nederland. Je kunt hierbij denken aan het voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, basisonderwijs, MBO en HBO-scholen. Deze organisaties hebben continue behoefte aan invulling van vacatures. Het gaat hierbij veelal om functies als docent en groepsleerkracht. Uiteraard hebben we ook andere functies in het onderwijs vacant. Lees meer...

Docent wiskundeEindhoven

Solliciteer

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Docent Wiskunde, die op korte termijn kan starten. Het is een vacature voor 25 lessen, deze is ook op te delen in 11 lessen voor leerjaar 3 van vmbo Kader en 14 lessen vmbo kader en basis in leerjaar 4. Vooralsnog zal de vacature doorlopen tot het einde van het schooljaar.

Organisatie

Prima resultaten, persoonlijke aandacht en uitdagend onderwijs: dat is deze school. Bij ons leer je met plezier, ontdek je je talenten en tref je vakkundige docenten aan die je helpen om deze talenten verder te ontwikkelen. Je kunt bij ons terecht voor tweetalig vwo, vwo en havo, maar ook voor alle leerwegen binnen het vmbo (theoretisch, kader en basis) en voor praktijkonderwijs. Daarnaast is er een locatie in Sint-Michielsgestel waar je de eerste drie leerjaren havo kunt volgen en waar je een vmbo-diploma kunt halen. Onze deur staat voor jou open!

Functie

Het betreft hier 25 lesuren, deze is ook op te delen in 11 lessen voor leerjaar 3 van vmbo kader en 14 lessen vmbo kader en basis in leerjaar 4. Vooralsnog zal de vacature doorlopen tot het einde van het schooljaar.

Functie eisen

  • Je bent tweedegraads bevoegd voor wiskunde of in opleiding
  • Je hebt ruime ervaring met zelfstandig lesgeven en tevens be je bekend met de examenklassen
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met vmbo
  • Je collegiaal en kunt helder communiceren met ouders en leerlingen
  • Je bent bereid je schouders eronder te zetten en deze klus te klaren

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl