Stuur ons een whatsapp

Vind een baan

Schrijf je nu in

Inschrijven kun je zien als een
‘open sollicitatie’.

Locatie Rotterdam
Locatie Amsterdam
Administratie
Nancy Vermeer
Mail mij 
Onderwijs vacatures in Noord-Holland
De Detacheerders werkt nauw samen met diverse onderwijsinstellingen in Nederland. Je kunt hierbij denken aan het voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, basisonderwijs, MBO en HBO-scholen. Deze organisaties hebben continue behoefte aan invulling van vacatures. Het gaat hierbij veelal om functies als docent en groepsleerkracht. Uiteraard hebben we ook andere functies in het onderwijs vacant. Lees meer...

Docent economie en bedrijfseconomieNoord Holland

Solliciteer

Introductie

Voor een school in de regio Noord-Kenemerland zijn wij voor aankomend schooljaar op zoek naar een docent economie/bedrijfseconomie eerstegraads. Deze functie betreft een vervanging tot de kerst voor 15 lesuren per week.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een school met een prettige sfeer, leuk team en biedt onderwijs aan met een internationaal profiel.

Functie

Op deze fijne school ga je 15 lessen geven in de vakken economie en bedrijfseconomie. De verdeling van de lessen is als volgt:

  • 2 x 4 havo (economie)
  • 1 x 4 havo (bedrijfseconomie)
  • 1 x 5 havo (bedrijfseconomie)

Deze vacature betreft een vervanging tot de kerstvakantie 2019.

Functie-eisen

  • Je hebt een eerstegraads bevoegdheid;
  • Je hebt ervaring met examenklassen;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent beschikbaar per augustus 2019.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met onze docenten en onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar heidi@dedetacheerders.nl.