Vind een baan

Schrijf je nu in

Inschrijven kun je zien als een
‘open sollicitatie’.

Zorg vacatures in Noord-Holland
De Detacheerders werkt nauw samen met diverse verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen. Deze organisaties hebben continue behoefte aan kortdurende en/of langdurige invulling van vacatures. Het gaat hierbij veelal om functies als verzorgende IG, verpleegkundige of wijkverpleegkundige. Uiteraard hebben we ook andere functies binnen de zorg vacant. Lees meer...

Verpleegkundigen en Verzorgenden IG – Omgeving Amsterdam Zuid

Solliciteer

Introductie

Voor een organisatie in de regio van Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar Verpleegkundigen en Verzorgenden! Het aantal uur dat je zou willen werken is bespreekbaar.

Organisatie

Deze organisatie heeft zowel intramuraal als extramuraal mogelijkheden. Het is een midden grote organisatie. Groot genoeg om te kunnen doorgroeien, jezelf te blijven ontwikkelen en anderzijds klein genoeg om snel je collega's te leren kennen en je weg te vinden. Naast professionele zorg staat een goede sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel.

Functie

Verpleegkundige:

Je draagt zorg voor cliënten met psychische en somatische problematiek. Je verricht ADL werkzaamheden en complexe verpleegkundige handelingen, gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de cliënten. Je zorgt voor een veilige omgeving voor de cliënten en hun naasten. Je weet het team van helpende en verzorgende IG mee te nemen in het geven van persoonsgerichte aandacht. Je bent bereid tot het geven van klinische lessen en kunt het team ondersteunen in het geven van feedback. Je positieve uitstraling geeft het team vertrouwen.

Verzorgende IG:

Je bent als Verzorgende IG verantwoordelijk voor kwalitatief goede zorg en een fijne woon- en leefomgeving voor de cliënten. Met jouw positieve instelling weet je de cliënten te stimuleren en te begeleiden conform het zorgplan. Zo weet je de cliënten te motiveren om mee te doen aan bijvoorbeeld huishoudelijke taken en/of creatieve activiteiten. Je observeert, signaleert en rapporteert zorgproblemen en je neemt hierop vervolgacties. Je onderhoud contact met de familie van de cliënten.

Functie eisen

Verpleegkundige niveau 4/5:

  • Je bent enthousiast, betrokken en je hebt een proactieve werkhouding
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je bent in het bezit van een mbo of hbo diploma Verpleegkundige
  • Je kunt goed in teamverband werken
  • Je hebt affiniteit of ervaring met zelforganisatie

Verzorgende IG:

  • Je bent enthousiast, betrokken en je hebt een proactieve werkhouding
  • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3
  • Het is belangrijk dat je alle diensten kunt draaien: dag- avond- nacht- en weekeinddiensten
  • Je kan goed in teamverband werken

Aanbod

Verpleegkundige:

Een dankbare baan in een organisatie die volop in beweging is en open staat voor vernieuwing en verdere ontwikkeling. Een parttime of fulltime dienstverband en een vast contract. Het salaris is conform de CAO VVT, waarbij een verpleegkundige niveau 4 ingedeeld is in FWG 45 en een verpleegkundige niveau 5 in FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. De organisatie biedt een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studiefaciliteitenregeling, fietsplan en bedrijfsfitness.

Verzorgende IG:

De organisatie staat open voor vernieuwing en ontwikkeling en dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Dus wil jij verder leren? Dat kan! Graag zelfs!

De organisatie biedt jou een parttime of fulltime contract en een vast dienstverband. Het salaris is conform FWG 35 van de CAO VVT (indien je in het bezit bent van een EVV certificaat FWG 40).Het salaris is conform de cao VVT en wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. De organisatie biedt een aantal interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studiefaciliteitenregeling, een fietsplan en bedrijfsfitness.

Inlichtingen

Annemarije Jansen 010-2886604


Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een motivatie met cv sturen naar annemarije@dedetacheerders.nl