Stuur ons een whatsapp

Bel ons direct!

(010) 288 66 04

Fysiotherapeut – Midden Holland

Introductie

Voor diverse locaties in Midden-Holland zijn wij per direct op zoek naar een Fysiotherapeut voor 20 tot 24 uur per week! Je kunt in loondienst van start!

Organisatie

Dit bedrijf biedt specialistische behandeling aan ouderen en cliënten met een chronische ziekte. Je komt te werken in een team van deskundigen en je wordt ingezet op diverse locaties en je geeft eventueel groepstherapie.

Functie

Je verricht fysiotherapeutische onderzoeken bij kwetsbare ouderen en cliënten met een chronische ziekte op diverse locaties. Je maakt onderdeel uit van een team van ongeveer 30 fysiotherapeuten. Vanuit jouw eigen deskundigheidsgebied werk je nauw samen met andere behandelaren van het multidisciplinaire team.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van het diploma HBO Fysiotherapie en geregistreerd in het kwaliteitsregister

  • Je hebt ervaring met het behandelen van cliënten in intramurale locaties
  • Je beschikt over een flexibele en zelfstandige werkhouding
  • In bezit van rijbewijs B en een auto
  • Je bent ondernemend en kunt in een breder kader denken
  • Inzet op zaterdag behoort tot de mogelijkheden

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijnen, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Ben je op zoek naar een zelfstandige en uitdagende baan? Laat het ons weten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team Zorg op 010-2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan via onderstaande button!

Stuur deze vacature door:

Labels:, , ,