Open Sollicitatie
Whatsapp

Groepsleerkracht onderbouw – Zuid Holland

Groepsleerkracht onderbouw – Zuid Holland

Introductie

Voor een leuke basisschool in de buurt van Rotterdam zijn wij met ingang van augustus 2023 op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor de onderbouw. Ben jij parttime of fulltime beschikbaar? Reageer dan snel!

Organisatie

Je komt te werken in een betrokken team dat zich kenmerkt door een open en positieve sfeer. De school staat voor een veilig pedagogisch klimaat waarin iedereen, ongeacht cultuur, achtergrond of overtuiging welkom is. Er wordt gewerkt met Expliciete Directe Instructie.

Functie

Vervanging tot einde schooljaar

Parttime of fulltime bespreekbaar

Functie-eisen

Je hebt een pabo-diploma of je bent bijna klaar

Je bent communicatief sterk

Je bent digitaal vaardig

Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd

Je hebt een goed klassenmanagement, je kunt orde houden en weet de leerlingen voor je te winnen

Je bent een kei in het gedifferentieerd lesgeven op verschillende niveaus

Je bent daadkrachtig, enthousiast en leergierig

Je hebt humor

Aanbod

De Detacheerders detacheert goed opgeleide talenten binnen een groot aantal vakgebieden. Zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven en in elke regio. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en bij ons zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Een periodecontract, een vast dienstverband, een starterstraject of een projectgebonden contract behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Patrick de Keizer | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de door ons gestelde eisen, solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected]. De Detacheerders: 010-2886604

Solliciteren

Ontwikkeld door en