Stuur ons een whatsapp

Helpende Plus / Verzorgende IG / Verpleegkundige (ook ZZP!) – regio Den Haag

Introductie

Wil jij als Helpende Plus, Verzorgende IG of Verpleegkundige aan de slag in de thuiszorg en werk jij graag met een enthousiast team? Dan komen we graag met jou in contact!

Organisatie

Als je kiest om in de thuiszorg aan de slag te gaan werk je in een wijkteam. Samen met het team heb je de verantwoordelijkheid voor de zorg in jouw wijk. Je maakt het mogelijk dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. We zijn op zoek naar ZZP’ers, uitzendkrachten of kandidaten die graag in dienstverband bij de organisatie willen werken.

Functie

Met jouw ervaring en expertise lever je een bijdrage aan kwalitatief hoogwaardige zorg. Allemaal als doel om het verschil te kunnen maken voor jouw cliënt. Je maakt zelfstandige beslissingen, je hebt een rol in het organiseren van de zorg, het wegnemen van knelpunten en het bewaken van het zorgproces.

Functie-eisen

  • Diploma Helpende plus/ Verzorgende IG/ Verpleegkundige met BIG registratie
  • Je bent sociaal, enthousiast en betrokken
  • Je bent zelfstandig maar je kan ook goed in teamverband werken
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, bromfiets, auto)

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kan je contact opnemen via 010-288604.

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan via de button of bel ons voor meer informatie.

Labels:, , ,