Stuur ons een whatsapp

Helpende – Regio Eindhoven

Introductie

Ben je in het bezit van je diploma Helpende zorg en welzijn? En ben je super flexibel? Wil je zelf je diensten bepalen? Dan zoeken we jou!

Organisatie

Deze zorginstelling biedt zorg aan ouderen. Er zijn verschillende locaties met meerdere doelgroepen; denk aan revalidatie, pg, somatiek en kleinschalig wonen.

Functie

Je helpt cliënten met het wassen, aankleden, uitkleden en naar bed gaan. Je kunt op verschillende locaties ingezet worden, dus de ene keer werk je op een afdeling en de volgende keer kom je bij de mensen thuis. Heel afwisselend dus!

Functie-eisen

  • Diploma Helpende Zorg en Welzijn
  • Flexibel en per direct beschikbaar

Aanbod

  • Salaris volgens de VVT CAO; FWG 25
  • Jij bepaalt welke diensten je draait
  • Samen bekijken we in welke salarisperiodiek jij ingedeeld wordt
  • Reiskosten worden vergoed

Inlichtingen

Wij, de Detacheerders, vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We zoeken mensen met hart voor de zorg, die van aanpakken weten en het beste uit zichzelf willen halen. De vraag naar zorg is constant in beweging. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Bij ons zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Een periodecontract, een vast dienstverband, een starterstraject of een projectgebonden contract behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Sollicitatie

Is dit de ideale baan voor jou? Nog vragen? Bel mij gerust!


Lies van Engelen

0630769145

Labels:, , ,