Open Sollicitatie
Whatsapp

Manager Zorg VPT – Gouda

Manager Zorg VPT – Gouda

Introductie

Ben jij een verbindende manager die goed kan netwerken, sterk is in het samenstellen en coachen van teams en hou je van een uitdaging? Dan ben jij de manager zorg VPT die wij zoeken!

Organisatie

Deze zorgorganisatie is een van de grootste spelers in de regio van Gouda. Er is hier ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie

In de functie van manager zorg VPT geef je uitvoering aan het opgestelde plan om VPT in de wijk op te zetten. Je start met het opzetten van de VPT teams en motiveer je medewerkers om goede en persoonsgerichte zorg- en dienstverlening op maat te leveren op basis van de individuele wensen en behoeften van onze cliënten. Tegelijkertijd zorg je voor het opbouwen van een klantenbestand waar de teams ingezet kunnen worden. Om dat te bereiken bouw je aan een goed relatienetwerk met alle collega-instellingen en externe verwijzers in de regio en onderhoud je vervolgens dit netwerk en breidt dit verder uit waar mogelijk. Je bent integraal verantwoordelijk voor het budget en rapporteert direct aan de directeur.

Functie-eisen

Een afgeronde hbo opleiding;

Werkervaring als verpleegkundige en met VPT is een pre;

Ervaring met het samenstellen en coachen van teams;

Resultaatgericht en ruime ervaring met projectmatig werken en het aansturen van collega’s;

Kennis van bedrijfsvoering (financiën);

Kennis van de sociale kaart.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden voor jou als manager zorg VPT zijn conform de cao VVT, functiegroep 65, plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 32-36 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid zal dit worden omgezet naar een vast dienstverband.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen op telefoonnummer 0630769145

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Ontwikkeld door en