Medewerker examenbureau – Leiden

Introductie

Voor een school voor voortgezet onderwijs in Leiden zijn wij met spoed op zoek naar een medewerker voor het examenbureau. Ben jij die administratieve kanjer met kennis en affiniteit binnen het onderwijs dan komen wij graag in contact met jou!

Organisatie

Deze school heeft een bijzondere visie hebben op goed onderwijs, maar ook op hoe kinderen zich ontwikkelen tot volwassenen. Die visie is gebaseerd op het mensbeeld uit de antroposofie en heeft als uitgangspunt dat onderwijzen ook opvoeden is en dat onderwijs veel meer is dan leren lezen of rekenen. Onderwijs draagt veel bij aan de vorming van de persoonlijkheid van elk kind en daarom wil deze school in het leven van een kind van grote betekenis zijn. Het onderwijs is gebaseerd op de ideeën van de grondlegger Rudolf Steiner. Het richt zich, behalve op het opleiden voor de landelijke eindexamens ook op een brede persoonlijke ontwikkeling, waarbij ieders eigenheid gewaardeerd wordt. De lessen sluiten zoveel mogelijk aan bij de specifieke ontwikkelingsbehoeften van een bepaalde leeftijd en er wordt gestreefd naar een evenwichtige verdeling van onderwijs gericht op denken, voelen en willen.

Functie

Je werkt 18 uur per week op dins-, woens-, en vrijdag. De werkzaamheden bestaan uit o.a. administratieve werkzaamheden m.b.t toetsroosters, klaarzetten van lokalen, uitdelen van laptops, verwerking van gegevens m.b.t. cijferlijsten, diploma’s. het zijn alle voorkomende werkzaamheden omtrent toetsweken, PTA’s en eindexamens. 

Functie eisen

  • Minimaal MBO
  • Kennis en affiniteit van het voortgezet onderwijs
  • Kennis van magister is een pré
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je bent gewend om samen te werken en kunt goed functioneren in een team
  • Je woont in de regio van Leiden

Aanbod

Je inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring (over jouw inschaling kan onderhandeld worden). Overige arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar. 

Inlichtingen

Liesbeth Maas 010-2886604

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,