Open Sollicitatie
Whatsapp

Zonder juf geen nieuwe dokters

Primair onderwijs

Primair Onderwijs vacatures

Welk niveau hij of zij ook heeft, als leerkracht haal jij het beste uit ieder kind. In een wereld die steeds sneller verandert, is het belangrijker dan ooit dat kinderen goed voorbereid op pad gaan. Help jij hen aan een goede basis voor de toekomst? Of je nu net je pabo-diploma hebt of je al jaren in het onderwijs werkt, er is van alles mogelijk! Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct!

Staat dé vacature voor jou er niet tussen? Stuur een open sollicitatie en vergroot je kansen! Dagelijks hebben we contact met onze opdrachtgevers. We bespreken dan ook vacatures die nog niet online zijn verschenen. Het kan goed zijn dat jouw vacature daar wel tussen zit. Wij zoeken graag de perfecte vacature voor jou!

Lees meer…

Solliciteren

Introductie

Voor een islamitische basisschool in regio Rotterdam zijn wij voor schooljaar 2023-2024 op zoek naar een parttime leerkracht voor groep 4 of 5. Ben jij gediplomeerd en na de zomervakantie beschikbaar dan komen wij graag in contact met jou!

Organisatie

Deze islamitische basisschool staat middenin de Nederlandse samenleving. Er wordt met actuele methodes gewerkt. Deze school wil dat kinderen opgroeien tot volwaardige burgers die hun weg en plaats weten te vinden in de Nederlandse samenleving en die aan die samenleving ook een positieve bijdrage kunnen leveren. Burgerschapsvorming in al haar facetten is daarbij van belang.

Functie

Wij zijn op zoek naar een groepsleerkracht die:


• sterk in de schoenen staat


• pedagogisch en didactisch sterk is


• je bent een teamplayer


• initiatiefrijk en creatief is


• inzetbaar is in groep 4 of 5

Functie-eisen

Je bent iemand die de normen en waarden vanuit de islamitische identiteit van de school kent en ondersteunt

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Patrick de Keizer | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de door ons gestelde eisen, solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook je cv sturen naar [email protected]. De Detacheerders: 010-2886604

Solliciteren

Introductie

Voor een leuke basisschool in de buurt van Rotterdam zijn wij met ingang van augustus 2023 op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor de onderbouw. Ben jij parttime of fulltime beschikbaar? Reageer dan snel!

Organisatie

Je komt te werken in een betrokken team dat zich kenmerkt door een open en positieve sfeer. De school staat voor een veilig pedagogisch klimaat waarin iedereen, ongeacht cultuur, achtergrond of overtuiging welkom is. Er wordt gewerkt met Expliciete Directe Instructie.

Functie

Vervanging tot einde schooljaar

Parttime of fulltime bespreekbaar

Functie-eisen

Je hebt een pabo-diploma of je bent bijna klaar

Je bent communicatief sterk

Je bent digitaal vaardig

Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd

Je hebt een goed klassenmanagement, je kunt orde houden en weet de leerlingen voor je te winnen

Je bent een kei in het gedifferentieerd lesgeven op verschillende niveaus

Je bent daadkrachtig, enthousiast en leergierig

Je hebt humor

Aanbod

De Detacheerders detacheert goed opgeleide talenten binnen een groot aantal vakgebieden. Zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven en in elke regio. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en bij ons zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Een periodecontract, een vast dienstverband, een starterstraject of een projectgebonden contract behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Patrick de Keizer | de Detacheerders 010-2886604

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de door ons gestelde eisen, solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar [email protected]. De Detacheerders: 010-2886604

Team Onderwijs

Een goede match ontstaat niet vanzelf. Uiteraard moet je beschikken over de juiste ‘papieren’, maar wij, en ook onze opdrachtgevers, vinden jouw soft skills net zo belangrijk als de hard skills. Wat vind jij belangrijk in je werk?

Administratie

Een goed georganiseerde administratie zorgt voor een gestroomlijnde werkwijze. Omdat dit bij de Detacheerders goed geregeld is kunnen we onze tijd besteden aan persoonlijk contact. Aandacht voor jou en voor onze opdrachtgevers.

Ontwikkeld door en